Behandelingen...

Het doel van de behandelingen bij schoonheidssalon Beau Papillon is om lekker te ontspannen en even tot rust te komen maar uiteraard ook verbetering van de huidconditie.

5 stappen

Het Hannah systeem heeft daar 5 stappen voor bedacht:

Dit zijn de fases die in de gezichtsbehandeling aan de orde komen. Omdat geen mens en geen huid hetzelfde is, bepaal ik samen met u op basis van persoonlijke behoeftes en de behoeftes van de huid de samenstelling van de behandeling. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor het epileren van de wenkbrauwen, harsen van het gezicht of verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

Ik zal de behandeling beginnen met een huidanalyse met de “skin analyzer” om de conditie van de huid te bepalen aan de hand van het vochtgehalte, het gehalte en de PH-waarde .

Gereduceerde prijs...

Er zijn ook behandelingen voor een gereduceerde prijs speciaal voor de jeugd (t/m 18 jaar)

Voor meer informatie kun u altijd even bellen of onder het kopje “contact” een berichtje sturen, ik zal dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.

Behalve voor gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor een lekkere Hotstone massage van uw rug, nek en evt. achterkant van de benen.

× Hoe kan ik je helpen?