Ervaringen...

Op deze pagina kunt u ervaringen lezen van klanten van Beau Papillon.

Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. 

Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. Hieronder een aantal ervaringen van klanten. 

Ik ben bij de salon terechtgekomen doordat ik een cadeaubon heb gekregen van mijn dochter, zij was al een paar keer voor een behandeling geweest en was erg tevreden. En dat ben ik ook! Omdat ik wat slechter ter been ben, is het fijn dat de salon op de begane grond is. Als je binnen komt voel je je vrijwel meteen ontspannen mede door de rustgevende muziek en de algehele sfeer. Voor de behandeling wordt uitgebreid de tijd genomen, wat ik zeer waardeer. Ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen!
Ria (63 jaar)
Huizen
Het is heerlijk vertoeven in de stoel bij Beau Papillon. Je komt helemaal tot rust en ervaart volledige ontspanning onder de handen van Marielle. De keuze aan behandelingen is groot en ruimte tot variatie binnen een behandeling is aanwezig! Je komt echt als herboren uit de stoel. Ik ben reeds een aantal keren geweest, en blijf zeker terugkomen!
Petra (31 jaar)
Huizen
Al ongeveer anderhalf jaar kom ik bij Marielle voor een jeugdbehandeling. Bij deze behandeling zorgt ze er onder andere voor dat je minder jeugdpuistjes krijgt. Door middel van reinigingen wordt je huid schoongemaakt. Marielle is erg aardig en zorgt dat je je prettig voelt. Dat is voor mij wel erg belangrijk. Mijn huid was altijd erg droog en ik had last van puistjes, Door de behandelingen en de goede producten is mijn huid stukken beter geworden. Thuis houd ik mijn huid zelf bij met dezelfde producten en merk ik het verschil tussen mijn huid van vroeger en dat van nu. Ik ben erg blij met de behandelingen van Marielle en de producten die erbij horen.
Vivian (18 jaar)
Zeist
Al bijna 3 jaar heb ik ongeveer iedere zes weken een behandeling bij Marielle. Zij is een vakkundige en ervaren schoonheidsspecialiste. Met name haar gezicht- en halsmassages zijn een weldaad voor mijn ontspanning. De producten die zij gebruikt zijn erg goed en ze laat je volkomen vrij of je deze zelf thuis wilt gebruiken of niet. Marielle is bescheiden en tegelijkertijd doortastend in haar werk. Zij weet mij volkomen op mijn gemak te stellen. En het gesprek, als ik dat wil, wordt elke keer weer voortgezet, want ze weet precies wat ik de vorige keer nog hebt verteld.
Marjolijn (50 jaar)
Zeist