Prijzen...

Als u benieuwd bent naar de conditie van uw huid en graag wat advies zou willen, bent u van harte welkom voor een gratis huidanalyse welke ik zal uitvoeren met de skin analyzer.

Introductiebehandeling

Als u als nieuwe klant graag een eerste behandeling wil boeken, heb ik daarvoor een leuke aanbieding namelijk de “kennismakingsbehandeling”. Deze behandeling duurt 60 à 75 minuten en kost slechts € 45,-. We meten de huidconditie met behulp van de skin analyzer en tijdens de behandeling, die aangepast wordt op uw huidtype, kunt u de heerlijke producten van hannah ervaren.

TIP: ook ontzettend leuk om cadeau te geven
door middel van een cadeaubon !

U weet waar u aan toe bent...

Tijdens de behandeling wordt rijkelijk gebruik gemaakt van de heerlijk effectieve producten van het merk hannah . De huid zal bijvoorbeeld perfect gereinigd worden dmv een enzym peeling voor het gezicht en scrub voor het decolleté en schouders , de doorbloeding zal goed op gang gebracht worden dmv van de “cell active” waardoor werkstoffen beter opgenomen worden , de huid wordt tussendoor goed gevoed en gehydrateeerd dmv de vitamine spray en de behandeling wordt altijd afgesloten met een masker passend bij het huidtype en daarna nog verzorgd met een heerlijke dag/nacht verzorging eventueel met serum eronder of de felbegeerde touch of silk eroverheen.

× Hoe kan ik je helpen?